En strædeblomst i middelalderbyen

EJENDOMMEN UDBUDES I BUDRUNDE/LICITATION Ejendommen udbydes i budrunde efter reglerne i Budbekendtgørelsen. Fristen for at indgive bud skal ske senest d. 5 oktober kl 12:00. Kuverten skal afleveres hos Ejendomsmægler Bjørn & Byskov på Strandvejen 175 - 2900 Hellerup. 
 
Fiolstræde er antageligt opkaldt efter blomsten viol, måske det skyldes, at der i denne del af byen i 1500-1600 tallet ikke var så meget bebyggelse, men åbne områder med blomstrende haver. Sikkert og vist er det dog, at strædet løber igennem det område, der blev kaldet Rosengården, hvor de sidste større haver inden for Københavns befæstning lå.I dag blomstrer middelalderbyen stadig med de bedste levn fra historien og det ypperste af moderne cityliv. Her kan du blive en del af historien og flytte ind i romantisk liebhaveri, 100 meter fra Nørreport Station.
 
At bo midt i Københavns pulserende centrum og trække sig tilbage i roen på egen matrikel er indbegrebet af at kunne få Både Og.Og det er præcis, hvad du får i denne fredet ejendom fra 1813. Kompromisløs lækkerhed, hvor der med stor respekt er renoveret og kræset for de oprindelige detaljer og byggeskikke, så alt det nye passer perfekt i de gamle rammer.
 
Du får nye pudsede lofter, brede plankegulve og synlig bindingsværk. Sprit nyt loftslys fra bl.a. Lightpoint og nye moderne elstik i hele lejligheden. Nyt gulv-til-loft garderobeskab lavet efter mål, Vola armaturer i bad og køkken, og vaskesøjle, hvilket er en sjældenhed i middelalderbyens stræder. I stuen kan du hygge dig ved ilden fra en moderne, godkendt brændeovn. Og i soveværelset, der vender mod gården får du fred & ro. Udenfor venter verden og fristelserne fra byens bedste kvarter.

Åbent hus: 23.09.2021 fra kl. 15:30 til kl. 16:00

Fiolstræde 25, 2., 1171 København K

Hos BJØRN & BYSKOV begrænser vi os ikke til et enkelt postnummer. Vi vil gerne være din mægler hele livet igennem. I forbindelse med hjemmet, der danner den trygge ramme for familien. Lejligheden i byen, villaen eller rækkehuset i Nordsjælland og naturligvis sommerhuset… Vi er med hele vejen, hele livet.

Michael Bjørn & Christian Byskov

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin.

Kontakt os

  • Michael Bjørn

  • Ansvarlig indehaver / Partner, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 40 19 00 91
  • M: 40 19 00 91

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale