Bondegårdsidyl i Morten Korch-land

EJENDOMMEN UDBYDES I BUDRUNDE efter reglerne i budbekendtgørelsen. Fristen for at indgive bud skal ske senest d. 14. december kl. 12:00. Kuverten skal afleveres hos Ejendomsmægler Bjørn & Byskov på Strandvejen 175 - 2900 Hellerup. 
 
”En vej går ind i himlen, hvor jeg bor, imellem hvide skyer og grønne marker. Ved vejen står en lille hest og sparker. Og spiser græs og vokser og bliver stor”. 
 
Denne stråtækte landejendom med røde facader er som taget ud af Halfdan Rasmussens skønne sang om de bedste sider af Dannevang. Med dannebrog der vajer under den himmel blå og kornet der modnes og svajer i vinden, og børn der leger og får æblerøde kinder.  
Drømmen om en fin lille landejendom med plads til dyrehold og selvforsyning af øko-grønt bliver til virkelighed her mellem Græsteds grønne marker med rigtig gode ride-muligheder for de hesteglade. Og har du en lille vinbonde i maven, er jorden på grunden også velegnet til at dyrke de ædle druer.  
 
Ejendommen er omgivet af en smuk ugenert have med udsigt over markerne, og uden støjende trafik. Alle bygninger er i meget velholdt stand og indeholder 215 m2 beboelse samt 110 m2 ny renoveret staldbygning med flere hestebokse og stort disponibelt rum til løsdrift m.v. Her er også redskabsrum og carport med plads til en vognpark på mere end seks biler.
 
Det er en ejendom med mange udvidelsesmuligheder og et stort friareal til at slippe drømmen om livet på landet løs. Tæt på både skov & hav og indkøbsmuligheder i et af Danmarks dejligste sommerhusområder i Gilleleje & Hornbæk.

Hos BJØRN & BYSKOV begrænser vi os ikke til et enkelt postnummer. Vi vil gerne være din mægler hele livet igennem. I forbindelse med hjemmet, der danner den trygge ramme for familien. Lejligheden i byen, villaen eller rækkehuset i Nordsjælland og naturligvis sommerhuset… Vi er med hele vejen, hele livet.

Michael Bjørn & Christian Byskov

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin.

Kontakt os

  • Michael Bjørn

  • Ansvarlig indehaver / Partner, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 40 19 00 91
  • M: 40 19 00 91

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale