Udsigtslejlighed og svømmepøl i Fuglebakkekvarteret

Bliv dus med havens fugle og få udsigt til det skønneste af Frederiksberg fra øverste etage i ny istandsat lejlighed. Fuglebakkekvarteret er et lille landsbysamfund, en fredelig, frodig plet midt i metropolens fristelser. Og et stykke Frederiksberghistorie om skuespillere, politikere og kunsterne, der gennem tiderne også forelskede sig i dette grønne hjørne.
 
Trods sin status som trygt fundament for både børnefamilier og det velbeslåede borgerskab, er tiden aldrig gået i stå her. Mangfoldigheden trives og blomstrer i de gamle, herskabelige villahaver side om side med moderne boligbyggeri og Godthåbsvejs specialforretninger, cafe- og restaurationsliv.
 
Du kan nyde det hele fra en vestvendt altan på toppen af Vagtelvej og flytte ind i en totalistandsat 3V, hvor lyset vælter ind gennem store vinduespartier. Alt er nyt som en morgenstund, fint & funktionelt, med køkken-alrum, indbyggede skabe og en ’what’s-not-to-like'-stemning. Ejendommen har en grøn placering og en opvarmet swimmingpool som omdrejningspunkt om et hyggeligt nabofællesskab. Nå ja, du får også masser af parkeringsmuligheder og både S-tog og metro lige om hjørnet.

Hos BJØRN & BYSKOV begrænser vi os ikke til et enkelt postnummer. Vi vil gerne være din mægler hele livet igennem. I forbindelse med hjemmet, der danner den trygge ramme for familien. Lejligheden i byen, villaen eller rækkehuset i Nordsjælland og naturligvis sommerhuset… Vi er med hele vejen, hele livet.

Michael Bjørn & Christian Byskov

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale