Flyt ind og nyd roen

I en grøn lomme bag Godthåbsvejs hyggelige handelskvarter kan du flytte ind i denne indflytningsklare lejlighed på Frederiksberg. De gode kvadratmeter har betragtelige vinduespartier, der lader himlens lys og solens stråler brede sig fra morgen til aften.   
 
Her er indbyggede skabe med plads til det hele, et badeværelse, og stort spisekøkken. Fra den lyse opholdsstue er der udgang til den vestvendte, solrige altan. Her får du ovenikøbet også elevator til døren. 
 
Ejendommen ligger i grønt område med gratis beboer P-plads, tæt på både S-tog og metro. Og naturligvis Godthåbsvej, som de sidste par år er blomstret op med specialbutikker, unikke caféer og spændende spisesteder, der får Gammel Kongevej til at virke lidt bedaget.
 
Velkommen til Godthåbsvænget.

Godthåbsvænget 15, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Hos BJØRN & BYSKOV begrænser vi os ikke til et enkelt postnummer. Vi vil gerne være din mægler hele livet igennem. I forbindelse med hjemmet, der danner den trygge ramme for familien. Lejligheden i byen, villaen eller rækkehuset i Nordsjælland og naturligvis sommerhuset… Vi er med hele vejen, hele livet.

Michael Bjørn & Christian Byskov

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale